Rýže Arborio, Risotto

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Druh rýže vhodný pro přípravu tradičního italského rizota, díky schopnosti vstřebávat chutě. Po uvaření zrna zůstávají pevná na skus, ale přesto získají i jemnou a mazlavou strukturu díky vysokému obsahu amylopektinu.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
33 Kč 314 Kč od 33 Kč    
Kategorie Premium rýže
Záruka 1 rok
 

Rýže rizotto – ARBORIO, 1. kvality

                Druh krátkozrnné japonské rýže seté (Oryza sativa), která se pěstuje v Itálii. Pojmenována byla podle města Arborio v údolí řeky Pád, kde se hojně pěstuje.

                Tento druh rýže je vhodný a přednostně určený pro přípravu tradičního italského rizota, protože uvařená zrna Arborio se dobře pojí s ostatními zrny a má vysokou schopnost vstřebávat chutě. Navíc po uvaření zrna zůstávají pevná na skus, ale přesto získají i jemnou a mazlavou strukturu díky vysokému obsahu amylopektinu (druh škrobu).   

 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu)

Energetická hodnota:

1504 / 354

kJ / kcal

Bílkoviny:

6,7

g

Sacharidy:                    

80,4

g

-          z toho cukry:

0,2

g

Tuky:                      

0,4

g

-          z toho nasycené mastné

 

g

-          kyseliny:

0,1

g

Sůl:

0,02

g

Vláknina:

1

g

 

Vyhledávání dle parametru přirozeně bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.   Seznam používých cookies: CookiesOK, externalFontsLoaded, informationBanner, pcart, NOCACHE, PHPSESSID, affiliateUniqueAccessId, displayDesktop, SRV_ID.