Cizrnová mouka
Proč mouky od Araxu lépe vážou vodu, těsto z nich je vláčnější s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů? Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C). Proto si také uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy. Díky moukám Arax bude vaše pečení a vaření radost.
Kategorie: | Bezlepkové mouky |
---|---|
Záruka: | půl roku |
Velmi jemně mletá cizrnová mouka od Araxu je vyrobena z výběrové, přirozeně bezlepkové cizrny. Mouka má svoji charakteristickou, ořechovou chuť i aroma. Hodí se pro sladké i slané pečení, přípravu lívanců, různých placek, přípravu noků a knedlíků, zahušťování polévek i omáček, do guláše nebo jako přísada do mletého masa a salátů, luštěninových karbanátek. Připravuje se z ní známá pomazánka hummus. Jedna vrchovatá lžíce nahradí jako pojivo vejce. Inspiraci naleznete zejména v indické kuchyni.
Určeno pro tepelné zpracování. Skladujte v suchu, chraňte před světlem.
Vyrobeno v ČR.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: |
1413/336 |
kJ / kcal |
Bílkoviny: |
20,0 |
g |
Sacharidy: |
43,0 |
g |
- z toho cukry: |
3,6 |
g |
Tuky: |
5,7 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: |
1,0 |
g |
Sůl: |
0,09 |
g |
|
|
|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.