Rýžová mouka
Proč mouky od Araxu lépe vážou vodu, těsto z nich je vláčnější s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů? Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C). Proto si také uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy. Díky moukám Arax bude vaše pečení a vaření radost.
Kategorie: | Bezlepkové mouky |
---|---|
Záruka: | půl roku |
Velmi jemně mletá rýžová mouka od Araxu je vyrobena z výběrové, přirozeně bezlepkové rýže bílé. Mouka je vhodná pro přípravu sladkých i slaných pokrmů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se může míchat i s jinými druhy mouky - pohankovou, cizrnovou atd. Těsto z rýžové mouky je pevné, nejvíce podobné těstu z pšeničné mouky.
Určeno pro tepelné zpracování. Skladujte v suchu, chraňte před světlem.
Vyrobeno v ČR.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: |
1481/349 |
kJ / kcal |
Bílkoviny: |
7,5 |
g |
Sacharidy: |
77,0 |
g |
- z toho cukry: |
0,4 |
g |
Tuky: |
1,0 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,2 |
g |
Sůl: |
0,01 |
g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.