Majoránka je neodmyslitelnou bylinkou používanou v české kuchyni. Obohatí vaše polévky, omáčky, maso nebo drůbež.
Mletá sladká paprika je nepostradatelným kořením v kuchyni. Skvěle se hodí do omáček, k dochucení masových pokrmů nebo pro přípravu guláše.
Jedno z nejstarších používaných koření. Vhodný do omáček, na pečení drůbeže, nebo do salátů. Své místo si najde i v mexické kuchyni.
Nepostradatelné koření v kuchyni. Využívaný pro dochucení masových pokrmů, omáček, polévek, studených i teplých salátů.
Mix koření na grilování. Vhodné na maso i zeleninu.
Nové koření neboli jamajský pepř by neměl chybět v žádné kuchyni. Je vhodné na marinování, do polévek, omáček, při přípravě uzeného masa.
Koření, které nesmí chybět především při přípravě indického jídla. Svou orientální vůní a chutí dodá pokrmům exotičnost. Hodí se především k...