BIO Špaldové kroupy
Detailní popis produktu
Návod na přípravu: Propláchnuté kroupy není třeba před přípravou namáčet. V mírně osolené vodě je vařte 30 minut (kroupy křupavé) nebo 50 minut (kroupy rozvařené). Odstavte z ohně, slijte přebytek vody a přidejte pár kapek oleje či kousek másla. Hodí se výborně do polévek, salátů, pomazánek a jako příloha. Můžete je i zapékat. Dobrou chuť!
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu)
Energetická hodnota |
1512 / 361 |
kJ / kcal |
Bílkoviny |
13 |
g |
Sacharidy |
70 |
g |
- z toho cukry |
0,9 |
g |
Tuky |
3 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny |
0,1 |
g |
Sůl |
0 |
g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obiloviny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.