Ječné kroupy

od 20 Kč od 3 Kč / 100 g

Zvolte variantu

Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si vyrobit moučníky.

Ječné kroupy obsahují jak sacharidy, tak i bílkoviny, vitaminy B a E, draslík, vápník, železo a selen

Před přípravou kroupy propláchneme, vaříme ve studené vodě 40 - 50 minut.

 

 

 

Detailní informace

Gramáž: 500 g
Skladem
20 Kč
Gramáž: 5 kg
Skladem
162 Kč

Detailní popis produktu

Ječné kroupy vznikají broušením obalové vrstvy obilného zrna. Po tepelné přípravě jsou lehce stravitelné a mají příjemnou oříškovou chuť. Jejich využití v přípravě jídel je široké.

Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si vyrobit moučníky.

Ječné kroupy obsahují jak sacharidy, tak i bílkoviny, vitaminy B a E, draslík, vápník, železo a selen

 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):

Energetická hodnota:

1480/350

kJ / kcal

Bílkoviny:

9,2

g

Sacharidy:                    

75,8

g

-          z toho cukry:

0,8

g

Tuky:                      

1,8

g

-          z toho nasycené mastné kyseliny:

0,47

g

Sůl:

0,0

g

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení