Rýže Arborio, Risotto

 
  • 1 z 3
 

Druh rýže vhodný pro přípravu tradičního italského rizota, díky schopnosti vstřebávat chutě. Po uvaření zrna zůstávají pevná na skus, ale přesto získají i jemnou a mazlavou strukturu díky vysokému obsahu amylopektinu.

od 33 Kč
Značka ARAX
Kategorie Premium rýže
Záruka 1 rok
Zvolte variantu
Rýže Arborio, Risotto Kód produktu 400117 Gramáž: 500 g Skladem 33 Kč
   
Rýže Arborio, Risotto Kód produktu 602210 Gramáž: 5 kg Skladem 314 Kč
   
 

Rýže rizotto – ARBORIO, 1. kvality

                Druh krátkozrnné japonské rýže seté (Oryza sativa), která se pěstuje v Itálii. Pojmenována byla podle města Arborio v údolí řeky Pád, kde se hojně pěstuje.

                Tento druh rýže je vhodný a přednostně určený pro přípravu tradičního italského rizota, protože uvařená zrna Arborio se dobře pojí s ostatními zrny a má vysokou schopnost vstřebávat chutě. Navíc po uvaření zrna zůstávají pevná na skus, ale přesto získají i jemnou a mazlavou strukturu díky vysokému obsahu amylopektinu (druh škrobu).   

 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu)

Energetická hodnota:

1504 / 354

kJ / kcal

Bílkoviny:

6,7

g

Sacharidy:                    

80,4

g

-          z toho cukry:

0,2

g

Tuky:                      

0,4

g

-          z toho nasycené mastné

 

g

-          kyseliny:

0,1

g

Sůl:

0,02

g

Vláknina:

1

g

 

Podobné produkty

  • Skladem Značka: ARAX
    Má bílou barvu a baculatý tvar zrn. Pro svůj vysoký obsah škrobu se po uvaření stává mazlavou a lepkavou, avšak uvnitř zůstává tvrdé jádro....

    od 33 Kč
  • Skladem Značka: ARAX
    Speciální rýže pro přípravu tradičních pokrmů jako je například sushi . Po uvaření má správnou konzistenci pro tvarování oblíbených maki nebo...

    od 30 Kč
  • Skladem Značka: ARAX
    Rýže jejíž zrníčka mají kulatý tvar . Po uvaření zůstává lehce lepkavá . Vhodná především do rýžových nákypů nebo k přípravě mléčné rýže.

    od 19 Kč
Vyhledávání dle parametru přirozeně bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Seznam používých cookies: CookiesOK, externalFontsLoaded, informationBanner, pcart, NOCACHE, PHPSESSID, affiliateUniqueAccessId, displayDesktop, SRV_ID.