Semolinové těstoviny

 

Nejprodávanější

Značky

Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem

  • Těstoviny špagety "Spaghetti" Kód: 200010
    Skladem Záruka: 1 rok

    Špagety jsou považovány za národní italský pokrm.  Nejtypičtější servírování špaget v Itálii je na způsob alla carbonara (s vajíčky a slaninou), s rajčatovou omáčkou či aglio, olio e peperoncino (s česnekem, olivovým olejem a pálivou papričkou).

  • Těstoviny kolínka "Chifferini" Kód: 200014
    Skladem Záruka: 1 rok

    Chifferini jsou malé, rýhované, krátké, ohnuté a duté těstoviny unikátního tvaru. Díky tomu jsou tyto těstoviny univerzální a mohou se podávat v mnoha pokrmech. Výborně se hodí například do sýrové či lehké rajčatové omáčky. Jsou ideální také do polévek, na zapékání a dokonce i do různých druhů těstovinových salátů. 

  • Těstoviny trubičky "PENNE RIGATE" Kód: 200013
    Skladem Záruka: 1 rok

    Penne představují vysoce využitelný tvar těstovin, díky svému dutému tvaru a zkoseným koncům. Duté tvary a vroubky udržují skvěle omáčku a zkosené konce slouží jako „naběračka“.

  • Těstoviny zvířátka "ZOO Delco" Kód: 200040
    Skladem Záruka: 1 rok

    Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu a nerozvaří se.

  • Těstoviny vřetena "FUSILLI" Kód: 200011
    Skladem Záruka: 1 rok

    Fusilli jsou tradičně bezvaječné a používají se do řídkých omáček, protože díky spirálkám jsou schopné na sebe navázat dost tekutiny.

  • Kód: 200039
    Skladem Záruka: 1 rok

    Jedny z nejlépe tvarovaných těstovin vhodné pro přípravu salátů a do omáček jsou trottole neboli šneci.

  • Kód: 200038
    Skladem Záruka: 1 rok

    Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu a nerozvaří se.

  • Těstoviny písmenka "Alfabeto" Kód: 200037
    Skladem Záruka: 1 rok

    Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu a nerozvaří se.

  • Těstoviny mušličky "Conchiglie" Kód: 200017
    Skladem Záruka: 1 rok

    Tyto semolinové těstoviny jsou vyrobené z tvrdé pšenice. Těstoviny mají specifickou pórovitost, která zaručuje, že tyto těstoviny perfektně drží omáčku a nasají bohaté aroma z koření.

  • Těstoviny mušle "Abissini" Kód: 200029
    Skladem Záruka: 1 rok

    Překlad slova abissini je habešané. Jedná se o drobné mušličky, které se používají pro zpestření zeleninových polévek a vývarů. Mohou být hladké nebo hrubé s jemnými vroubky na jejich povrch.

  • Těstoviny mašličky "Farfalle" Kód: 200035
    Skladem Záruka: 1 rok

    Mašličky větších velikostí jsou ideální pro přípravu těstovinových salátů, nebo se servírují s omáčkami, nejčastěji se smetanovými nebo rajčatovou. Miniaturní mašličky jsou vhodné do polévek jako zavářka.

  • Těstoviny kolena "Lumache" Kód: 200033
    Skladem Záruka: 1 rok

    Tyto těstoviny se tvarem podobají šnečím ulitám.

  • Těstoviny hvězdičky "Stelline" Kód: 200018
    Skladem Záruka: 1 rok

    Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu a nerozvaří se.

  • Těstoviny drobení, Tarhoňa "Tempestina" Kód: 200036
    Skladem Záruka: 1 rok

    hrubé mouky a vajec se zpracuje tuhé těsto tak, aby se mohl strouhat na struhadle. Vzniklé vločky se nechají usušit na slunci či v troubě. Tarhoňa se podává jako příloha k maďarskému perkeltu, jako zavářka do polévek nebo se může konzumovat samostatně opečená na sádle s paprikou.

  • Těstovinová rýže "Risone" Kód: 200027
    Skladem Záruka: 1 rok

    Jedná se o klasické semolinové těstoviny vyrobené z tvrdozrnné pšenice. Tvarem se velmi podobají rýži. Potěší vynikající chutí, rychlou přípravou a nelepí se. Jejich kladem také je, že si po uvaření zachovají dlouho svou pevnou strukturu, dokonce i v gastronádobách.

Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem