Hovězí sušené maso Vagan's Jerky Originál 12g

Novinka Tip
50 Kč
Skladem

Hovězí sušené maso Vagan's Jerky podle starých tradic mnoha národů světa, těch časů, kdy byla jakákoli výroba přirozená a bez použití chemie. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí sušené maso Vagan's Jerky inspirováno starověkými tradičními metodami výroby z celého světa, kde se upřednostňovala přirozenost a absence chemikálií. Toto sušené maso, vyrobené z pečlivě vybraných celých kusů masa z českých farem, je ideálním průvodcem pro všechny, kdo dodržují paleo či keto diety, sportovce, či milovníky outdoorových aktivit v přírodě. Díky využití nejlepších mas, kde se z velkých kusů odstraňují všechny nepotřebné části (žíly, membrány, tuky), zůstává pouze nejčistší svalová hmota. Výsledná chuť a kvalita jsou obohaceny pouze o přírodní koření, bez jakýchkoli barviv, stabilizátorů či jiných chemických aditiv. Jeden balíček obsahuje ekvivalent 50-55 g čerstvého hovězího steaku, což z něj činí vysoce koncentrovaný zdroj proteinů. Vagan's Jerky je tak nejen chutnou, ale i nutričně bohatou volbou pro každou příležitost.

Složení: syrové hovězí maso, marináda: směs koření a zeleniny (oregano, koriandr, rozmarýn, chilli, pepř, kajenský pepř, kmín, majoránka, kopr, libeček, pažitka, hořčičné semínko, sušená rajčata, česnek, paprika, petržel, pórek, cibule, celer, pastiňák, mrkev), aroma, cukr, sójový extrakt (sójové boby, pšenice), glukózo-fruktózový sirup, extrakt z droždí, barvivo (karamel, paprikový extrakt), výtažky bylin a koření. Kyselina mléčná, ocet kvasný lihový, melasa, sladový ocet (z ječmene), řepkový olej, tamarind, ančovičky (ryby), jedlá sůl.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota  1 551 kJ / 367 kcal Tuky  6,7 g z toho nasycené mastné kyseliny  3 g Sacharidy  10 g z toho cukry  2,9 g Bílkoviny  67 g Sůl  4,9 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: