Této fazoli se díky její chuti říká také máslová. Jsou výborné do polévek, salátů či pomazánek.
Malé zelené fazolky, jejichž původ je z Indie, jsou vlastně zelenou sojou. Lze je použít do polévek nebo jako přílohy. Naklíčené se hodí výborně do...
Fazole nazývané také jako chilli fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukuřičným pokrmům. Využívají se...
Fazole černá se skvěle hodí pro pestré vaření. Černé fazolky mají lesklý černý povrch. Čím jsou tmavší, tím mají výraznější chuť.
Malé tmavě červené fazolky, které se hodí především pro naklíčení. Mají jemnou oříškovou chuť a hodí se jak do polévek tak i do studených...
Fazole skvělé a lehce pikantní chuti. Díky své moučné konzistenci má širokou škálu využití. Oblíbená je především v mexické kuchyni. Skvěle se hodí...
Fazole černé oko má ve středu černou skvrnu, která připomíná právě oko. Svou chutí může lehce připomínat cizrnu. Původně tyto fazole...
Fazole bílá se využívá především do polévek, studených salátů nebo jako příloha. Skvěle ji využijete také do pomazánek nebo nádivek. Obsahuje...
Fazole výborné chuti a netypického vzhledu. Obohatí vaše polévky, saláty nebo mexické pokrmy. Fazole není potřeba dlouho namáčet.