Pšeničné kroupy lze je upravovat na sladko i slano. Přidávají se jako zavářka do polévek, omáček nebo pomazánek.
Špaldové kroupy kernotto jsou velmi podobné klasickým ječným kroupám. Výroba špaldového kernotta spočívá v loupání a broušení špaldy. Je v hodné do...
Špaldové lupínky jsou skvělým zdrojem vlákniny. Svou lehce oříškovou chutí se výborně hodí pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí.
Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si...
Instantní polenta je kaše připravená ze žluté kukuřičné mouky a vody. Obsahuje vlákninu, bílkoviny, taktéž minerály jako jsou hořčík,...
Amarant neboli laskavec patří mezi nepravé obilniny. Obsahuje minerální látky jako jsou vápník, hořčík, draslík i železo. Dále...