Zdravkův blog

Recept na dýňové rizoto se slaninou a šalvějí

Zdravím všechny nadšence a milovníky dýní!    Dýňová sezóna je v plném proudu a já j...

Červená rýže natural v pořadu A DOST!

Vážení zákazníci, v rámci pořadu A DOST! na Streamu bylo prezentováno zjištění, ve kterém byl produ...

Recept na makové knedlíky se švestkami

Zdravím vás přátelé! Zbyly vám ze zahrádky švestky a přemýšlíte, co s nimi? Vyzkoušejte jednoduchý ...

Sířené vs. nesířené ovoce

Zdravím všechny milovníky sušených plodů, opět se vám hlásí Zdravko Pohanka!    Pok...

Vynikající recept pro milovníky kuskusu

Ahoj kamarádi! Máte také v oblibě kuskus, ale už vás nudí jako klasická příloha? Vyzkoušejte náš ti...

Jak si poradit s fazolemi?

Milí přátelé, dnes pro vás mám jednoduché triky, jak uvařit fazole tak, aby nezpůsobovaly nežádoucí ...

Pomoc pro Moravu: darovali jsme radost

Krásný slunný den, přátelé, všeobecně nemám rád chlubení, ale někdy opravdu zahřeje u srdce podělit...

Recept na banánovou ovesnou kaši

Ahoj přátelé, dnes pro vás mám tip na rychlou, výživnou a zároveň chutnou snídani, která patří mezi...

Druhá šance pro pytle

Ahoj přátelé, hlásí se Zdravko Pohanka!  Možná jste se už dočetli, že letos 5. června uplynulo...

Důležitý význam Glykemického indexu

Milí přátelé, dnes se podíváme na zoubek Glykemickému indexu.  Jedná se o důležitý faktor pr...