Otrubové lupínky jsou velmi chutné. Hodí se do jogurtů, omáček a polévek, nebo při přípravě domácího pečiva.
Lupínky s červeným ovocem jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí s jogurem či mlékem. Určeno k přímé spotřebě.
Křupinky s kakaovou příchutí snadno obohatí každou cereální snídani.
Pohankové lupínky jsou celozrnným výrobkem. Výhodou těchto lupínků je, že se nemusí tepelně upravovat.
Křupinky z quinoa jsou vhodné pro přípravu zdravých snídaňových směsí s jogurtem či mlékem. Určeno k přímé spotřebě.
Pšeničné pukance jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí. Je možné je konzumovat samostatně, případně s mlékem nebo jogurtem.
Špaldové pukance jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí.
Pohankové pukance jsou přirozeně bezlepkové a můžete je přidat do svých domácích müsli směsí, do jogurtu nebo do ovocného salátu.
Ječmenné pukance jsou vhodné pro přípravu zdravých snídaňových směsí s jogurem či mlékem. Určeno k přímé spotřebě.
Pukance z quinoa jsou vhodné pro přípravu zdravých snídaňových směsí s jogurem či mlékem. Určeno k přímé spotřebě.
Ovesné pukance jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí. Je možné je konzumovat samostatně, případně s mlékem nebo jogurtem....
Křupinky jsou vhodné pro přípravu zdravých cereálních snídaňových směsí s jogurem či mlékem, jako toping na dezerty i zmrzlinu. Určeno k přímé...
Jáhlové pukance jsou přirozeně bezlepkové a můžete je přidat do svých domácích müsli směsí, do jogurtu nebo do ovocného salátu.