Hodnocení obchodu

4,9 386 hodnocení
5
368x
4
6x
3
4x
2
2x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Mrazova | 15.4.2022
Dobry den, 14.3 jsem zaplatila objednavku za 1600Kc, po 3 telefonnich urgencich mi 2.4. prisel balik urceny pro jinou zakaznici. Ohlasila jsem obchodu obratem a dnes 15.4. mi v chodbe lezi stale cizi balik a moje objednavka nedorazila. Na vlastni naklady jsem tedy objednala DPD kuryra ( trvalo to 5 minut) a cizi balik posilam dotycne pani. Soucasne podavam stiznost na Ceskou obchodni inspekci, protoze obchodnik prestal reagovat na me telefonaty a porusuje obchodni podminky. Bez ohledu na vytizenost a narust objednavek, lide, kteri maji cas odpovidat na hodnoceni, ale nejsou schopni behem 10 dni objednat dopravce ci sjednat napravu, jsou proste neschopni. Obchod rozhodne nedoporucuji.
PM Avatar autora Petr Majling | 30.3.2022
Velmi spokojen. Doporučuji ostatním. Věřím, že i v tak těžkou dobu jako je teď či tento měsíc, budou i ONI zásobeni jak z Východu tak i Západu potravinami, delikatesy, jen proto aby pak zásobili NÁS. A dováželi v čas. Ať se daří, nezávislé na špinavé politice.
A Avatar autora Andy | 29.3.2022
Jsem spokojená
KN Avatar autora Karel Nedvěd | 23.3.2022
Jsem spokojen,velká ochota při komunikaci,trochu delší dodací lhůta,což se dá pochopit při velkém souběhu objednávek.Mohu jen doporučit.
TF Avatar autora Tatiana Fisenko | 22.3.2022
JS Avatar autora Jiří Seitl | 22.3.2022
S obchodem jsem dlouhodobě spokojen. Delší dobu dodání v dnešní složité době akceptuji.
Avatar autora Ludvík Šťuka | 21.3.2022
S obchodem jsem spokojen. Spolehlivé dodání.
RK Avatar autora Renata Kovandová | 21.3.2022
RG Avatar autora Roman Gapa | 20.3.2022
KS Avatar autora Kateřina Sladká | 20.3.2022
BN Avatar autora Blanka Nováková | 20.3.2022
Objednávám pravidelně,mám ráda produkty arax,u nás nejsou k sehnání. Tentokrát byla delší doba dodání,ale na to jsem byla hned upozorněna ☺️
MH Avatar autora Milan Husák | 19.3.2022
Velká spokojenost. Objednávám pravidelně a doporučuji dalším :-) Trochu mi chybí akční slevy a informace i nich :-)
LB Avatar autora Lucie Bečvářová | 19.3.2022
Vše proběhlo bez problémů. Dodáno s malým zpožděním, ale bylajsem na to dopředu upozorněna.
OK Avatar autora Oldřich Kučera | 16.3.2022
Vážení, milí, rád bych ohodnotil Vaše, jak věřím skvělé potraviny, ale bohužel mi je "vaše" nemožná, nekomunikativní zásilková služba FOODISH sro. od pátku 4.3. 2022, kdy jste ji zásilku předali, do dnešního dne 15.3. 2022, nebyla schopná dopravit. V pondělí 14.3. 2022 v 7,34 jsem dostal SMS zprávu, že mi budou zásilku doručovat od 8,00 - 20,00 h a email s jiným údajem o rozsahu doručování 8,00 - 20,00 ??? Co si vybrat ??? Já ale opravdu nemám čas, abych seděl celý den kvůli zásilce doma, mám také svoje povinnosti. Volal jsem tedy na uvedené kontaktní číslo, abych se nějak domluvil, tak jak mám dobrou zkušenost u jiných zásilkových služeb. Ale přes opakované pokusy jsem se jen "dozvonil" do hlasové schránky. Pak mi Pán kolem 9.hod. volal, že mi zásilku doveze, vysvětlil jsem mu, že nejsem doma, ale že dorazím za půl hodiny. Říkal, že tedy zavolá a doveze, ale už se neozval a nedorazil. Na druhý den tj. v úterý 15.3. 2022 jsem v 8,48h obdržel SMS a emali se shodnými údaji o doručování zásilky, tentokrát v menším rozsahu 8 -11h, tak jsem změnil plán a trpělivě čekal, ale jsem se nedočkal ani zásilky, ani žádné zprávy. Opakované pokusy dovolat se na "kontaktní číslo" byly marné ! Dnes 16.3. 2022 jsem pro změnu nedostal žádnou zprávu SMS či email, natož nějakou omluvu. Mám dobré reference na Vaši firmu, ale myslím, že byste měli zvážit jiného dopravce, protože Vám zbytečně kazí IMAGE ! Nechci Vám radit, ale mám dobré zkušenosti z PPL i GLS. V pevné naději, že se dočká kýžených potravin, dříve než umře hlady, Vás zdraví Oldřich Kučera
RV Avatar autora Radek Vrtěl | 16.3.2022
Vstřícní, dodání bezproblémové. Spokojenost.
ZH Avatar autora Zuzana Hanzlikova | 16.3.2022
Vyhodna velka baleni. Zabaleno, neposkozeno. Dodano ve standartni dobe.
N Avatar autora Novotný | 15.3.2022
Trochu delší dodací lhůta, ale po telefonátu to ten stejný den odešlo na mou adresu. Zabaleno pěkně. Doručeno přepravcem až za vchodové dveře. Spokojenost.
JM Avatar autora Jiří Mlejnek | 14.3.2022
RH Avatar autora Radim Hamal | 11.3.2022
Jsem velmi nespokojen. Objednavka vytvorena 22.2.2022 mi do dneška ( 11.3.2022) stále nedorazila… ! Po několika telefonátech, kdy mi bylo řečeno, že balík odešel znova, se stale nic neděje.
RP Avatar autora Renata Pavlíková | 8.3.2022
Jsem naprosto spokojená.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení