Kuřecí sušené maso Vagan's Jerky 12g

Novinka Tip
50 Kč
Skladem

Kuřecí sušené maso Vagan's Jerky podle starých tradic mnoha národů světa, těch časů, kdy byla jakákoli výroba přirozená a bez použití chemie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí sušené maso Vagan's Jerky inspirováno starověkými tradičními metodami výroby z celého světa, kde se upřednostňovala přirozenost a absence chemikálií. Toto sušené maso, vyrobené z pečlivě vybraných celých kusů masa z českých farem, je ideálním průvodcem pro všechny, kdo dodržují paleo či keto diety, sportovce, či milovníky outdoorových aktivit v přírodě. Díky využití nejlepších mas, kde se z velkých kusů odstraňují všechny nepotřebné části (žíly, membrány, tuky), zůstává pouze nejčistší svalová hmota. Výsledná chuť a kvalita jsou obohaceny pouze o přírodní koření, bez jakýchkoli barviv, stabilizátorů či jiných chemických aditiv. Jeden balíček obsahuje ekvivalent 50-55 g čerstvého hovězího steaku, což z něj činí vysoce koncentrovaný zdroj proteinů. Vagan's Jerky je tak nejen chutnou, ale i nutričně bohatou volbou pro každou příležitost.

Složení: syrové kuřecí maso, marináda - směs koření a zeleniny (oregano, koriandr, rozmarýn, chilli, pepř, kajenský pepř, kmín, majoránka, kopr, libeček, pažitka, horčičné semínko, sušená rajčata, česnek, paprika, petržel, porek, cibule, celer, pastiňák, mrkev), aroma, cukr, sójový extrakt (sójové boby, pšenice), glukózo-fruktózový sirup, extrakt z droždí, barvivo (karamel, paprikový extrakt), výtažky bylin a koření, kyselina mléčná ,ocet kvasný lihový, melasa, sladový ocet (z ječmene), řepkový olej, tamarind, ančovičky (ryby), jedlá sůl

Skladování: skladujte v suchu při teplotě od +5°C do +35°C

Kalorie 367 Kcal/100 g / 1 551 KJ/100 g
Tuk 5,4 g/100 g
Nasycené MK 2,4 g/100 g
Sacharidy 8,1 g/100 g
Cukry 2,4 g/100 g
Bílkovina 67 g/100 g
Sůl 4,9 g/100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: