Hrách žlutý celý
Hrách žlutý obsahuje vlákninu a vitamíny. Po uvaření chutná podobně jako kukuřice, jen ne tak sladce. Je vhodný především do indické kuchyně, do polévek a pro přípravu kaše.
Kategorie: | Luštěniny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hrách obsahuje vlákninu a vitamíny. Po uvaření chutná podobně jako kukuřice, jen ne tak sladce. Je vhodný především do indické kuchyně, do polévek a pro přípravu kaše.
Hrách namočíme na cca 8 hodin. Vodu poté slijeme, hrách propláchneme a vaříme do měkka 1,5 hodiny.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota: |
1442/340 |
kJ / kcal |
Bílkoviny: |
21,0 |
g |
Sacharidy: |
61,0 |
g |
- z toho cukry: |
5,1 |
g |
Tuky: |
1,0 |
g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: |
0,2 |
g |
Sůl: |
0,02 |
g |
Vláknina: |
1,1 |
g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.