Hrách žlutý půlený loupaný
Od žlutého hrachu celého se liší především v rychlosti přípravy. Hrách žlutý půlený připravíme rychleji. Využívá se do polévek nebo v indické kuchyni.
Kategorie: | Luštěniny |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Bez namáčení a během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku či chutnou kaši. Hrách žlutý je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a příjemnou chuť. Hrách je velmi sytý a vydatný, je zdrojem bílkovin.
Hrách namáčet nemusíme, jen ho propláchneme a vaříme cca 30 minut. Solíme dle chuti.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota: |
1442/340 |
kJ / kcal |
Bílkoviny: |
21,0 |
g |
Sacharidy: |
61,0 |
g |
- z toho cukry: |
5,1 |
g |
Tuky: |
1,0 |
g |
- z toho nasycené mastné |
|
g |
- kyseliny: |
0,2 |
g |
Sůl: |
0,02 |
g |
Vláknina: |
1,1 |
g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.