Ječné kroupy

Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si vyrobit moučníky.

Ječné kroupy obsahují jak sacharidy, tak i bílkoviny, vitaminy B a E, draslík, vápník, železo a selen

Před přípravou kroupy propláchneme, vaříme ve studené vodě 40 - 50 minut.

 

 

 

Značka: ARAX
od 13 Kč od 11 Kč bez DPH od 2 Kč / 100 g
Kategorie: Obiloviny
Záruka: 1 rok
Gramáž: 500 g
Skladem
13 Kč
11 Kč bez DPH
Gramáž: 5 kg
Skladem
109 Kč
95 Kč bez DPH

Ječné kroupy vznikají broušením obalové vrstvy obilného zrna. Po tepelné přípravě jsou lehce stravitelné a mají příjemnou oříškovou chuť. Jejich využití v přípravě jídel je široké.

Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky nebo si vyrobit moučníky.

Ječné kroupy obsahují jak sacharidy, tak i bílkoviny, vitaminy B a E, draslík, vápník, železo a selen

 

 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):

Energetická hodnota:

1480/350

kJ / kcal

Bílkoviny:

9,2

g

Sacharidy:                    

75,8

g

-          z toho cukry:

0,8

g

Tuky:                      

1,8

g

-          z toho nasycené mastné kyseliny:

0,47

g

Sůl:

0,0

g

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.