Akce na bylinné čaje

Pohanková mouka hladká | Premium

79 Kč
Skladem

Velmi jemně mletou pohankovou celozrnnou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové mechanicky loupané pohanky. Hodí se pro zahuštění polévek, omáček, do pečiva slaného i sladkého. Také pro přípravu palačinek, různých placek, karbanátků či zeleninových burgerů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?

Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.

Použití

Pohanková celozrnná mouka se skvěle hodí pro zahuštění polévek, omáček, pro přípravu slaného i sladkého pečiva, konkrétně chleba, rohlíků, koláčů, ale i jemného cukroví a sušenek. Dále pro přípravu palačinek, různých placek, karbanátků, zeleninových burgerů. Je vhodná i k přípravě zásmažky. Má svoji charakteristickou, oříškovou chuť. 

Další údaje

  • Bezlepkový výrobek.
  • Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.
  • Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.
  • Určeno pro tepelné zpracování.
  • Skladujte v suchu, chraňte před světlem.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota

1454 / 347

kJ / kcal

Bílkoviny

13,0

g

Sacharidy                 

63,0

g

- z toho cukry

2,9 

g

Tuky                      

3,1

g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,6

g

Sůl

0,01

g

 

               

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé potraviny - kompletní nabídka
Záruka: půl roku

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
VK Avatar autora | 3.5.2021
Zdravý mouka hodící se do spousty pokrmů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: