Čočková žlutá mouka hladká | Premium

Tip
Značka: ARAX
od 28 Kč

Zvolte variantu

Velmi jemně mletou čočkovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové, loupané čočky červené. Je vhodná pro sladké i slané pečení, zahušťování polévek a omáček, přípravu placek, knedlíků, noků či pomazánek.

Detailní informace

Gramáž: 300 g
Skladem
28 Kč
Gramáž: 1 kg
Momentálně nedostupné
80 Kč

Detailní popis produktu

Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?

Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.

Použití

Čočková mouka je vhodná pro sladké i slané pečení, zahušťování polévek a omáček, přípravu placek, knedlíků, chleba, noků či pomazánek. Do knedlíků a pomazánek můžete použít až 100 % čočkové mouky. Např. pomazánku připravíte z husté čočkové kaše.

Pro nejlepší výsledek smíchejte s jiným druhem mouky až do 50% celkového objemu. 

Další údaje

  • Bezlepkový výrobek.
  • Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.
  • Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.
  • Určeno pro tepelné zpracování.
  • Skladujte v suchu, chraňte před světlem.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:

Energetická hodnota

1280 / 306

kJ / kcal

Bílkoviny

26

g

Sacharidy                

37

g

- z toho cukry

2

g

Tuky                  

0,8

g

- z toho nasycené mastné kyseliny 

0,1

g

Sůl

0,01

g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Záruka: půl roku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: