Hrachová zelená mouka hladká | Premium

Tip
Značka: ARAX
od 20 Kč od 6 Kč / 100 g

Zvolte variantu

Velmi jemně mletou hrachovou mouku si vyrábíme z výběrového, přirozeně bezlepkového hrachu zeleného. Mouka může velmi dobře posloužit jako základ oblíbené hrachové polévky, pro zahuštění polévek, či omáček. Dále pro přípravu různých placek, karbanátků, zeleninových burgerů, do kaší i pro slané pečení.

Detailní informace

Gramáž: 300 g
Skladem
20 Kč
Gramáž: 1 kg
Skladem
55 Kč

Detailní popis produktu

Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?

Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.

Použití

Hrachová mouka může velmi dobře posloužit jako základ oblíbené hrachové polévky, pro zahuštění polévek i omáček. Pro přípravu různých placek, karbanátků, zeleninových burgerů, do kaší, na slané pečení. Velké oblibě se těší především u vegetariánů a veganů. 

Další údaje

  • Bezlepkový výrobek.
  • Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.
  • Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.
  • Určeno pro tepelné zpracování.
  • Skladujte v suchu, chraňte před světlem.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota

1462 / 340

kJ / kcal

Bílkoviny

14,0

g

Sacharidy                     

61,0

g

- z toho cukry

5,1

g

Tuky                       

1,0

g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,2 

g

Sůl

0,01

g

Vláknina

1,1

g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Záruka: půl roku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.