Rýžová mouka hladká | Premium

Novinka Tip
Značka: ARAX
od 21 Kč od 5 Kč / 100 g

Zvolte variantu

Velmi jemně mletou rýžovou mouku si vyrábíme sami z výběrové, přirozeně bezlepkové bílé rýže. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.

Detailní informace

Gramáž: 300 g
Skladem
21 Kč
Gramáž: 1 kg
Skladem
49 Kč

Detailní popis produktu

Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?

Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.

Použití

Mouka je vhodná pro přípravu sladkých dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se může míchat i s jinými druhy mouky - pohankovou, cizrnovou apod. Těsto z rýžové mouky je pevné, nejvíce podobné těstu z pšeničné mouky.

Další údaje

  • Bezlepkový výrobek.
  • Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.
  • Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.
  • Určeno pro tepelné zpracování.
  • Skladujte v suchu, chraňte před světle

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota

1481 / 349

kJ / kcal

Bílkoviny

7,5

g

Sacharidy                     

77,0

g

- z toho cukry

0,4

g

Tuky                    

1,0

g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,2

g

Sůl

0,01

g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Záruka: půl roku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.