Rýže kulatozrnná loupaná

od 24 Kč od 4 Kč / 100 g

Zvolte variantu

Již samotný název kulatozrnná rýže napovídá, že tvar zrnka má kulatý tvar. Po uvaření zůstává lehce lepkavá. Je vhodná především do rýžových nákypů nebo k přípravě mléčné rýže.

Detailní informace

Gramáž: 500 g
Skladem
24 Kč
Gramáž: 1 kg
Skladem
42 Kč
Gramáž: 5 kg
Skladem
218 Kč

Detailní popis produktu

Rýže jejíž zrníčka mají kulatý tvar. Po uvaření zůstává lehce lepkavá. Vhodná především do rýžových nákypů nebo k přípravě mléčné rýže.

Vyzkoušený recept:

Vaše malá zkouška trpělivosti s lahodným výsledkem, který opravdu stojí zato!

280 g kulatozrnné rýže

4 stroužky česneku

35 g parmazánu

2 ks malé šalotký

20 g čerstvého zázvoru

----------------------------

1 hrst petrželové natě

1 ks čerstvé chilli papriky

2 ks kuřecích stehen

1 bobkový list

Nové koření, celý pepř

----------------------------

Olej

Vývar (ze stehen)

----------------------------

Hladká mouka

Vejce

Strouhanka

Příprava

 

Kuřecí stehna podusíme v osolené vodě s bobkovým listem, pepřem a novým kořením do měkka. Poté vykostíme a nasekáme nadrobno spolu s petrželovou natí a chilli papričkou zbavenou jadérek. Směs spojíme pár kapkami oleje a dosolíme.

Ve větším množství oleje zpěníme nadrobno nasekanou šalotku, česnek a zázvor a přidáme propranou rýži. Celé restujeme cca 3-4 minuty. Přilijeme vývar z masa a rýži za stálého míchání uvaříme do měkka. Poté promícháme s parmazánem. Z vychladlé hmoty tvoříme mokrýma rukama kuličky, které plníme masovou směsí, obalíme v trojobalu a zprudka osmažíme. Podáváme s pikantními omáčkami a zeleninovým salátem.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu)

Energetická hodnota

1496 / 357

kJ / kcal

Bílkoviny

7,5

g

Sacharidy                     

77,0

g

- z toho cukry

0,3

g

Tuky                    

0,6

g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,1

g

Sůl

0,01

g

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení