Pšeničné vločky, instantní
Související produkty
Detailní popis produktu
Pšeničné vločky se vyrábějí z pšenice ozimé.
Instantní pšeničné vločky vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Mohou se přidávat do jogurtu, použít je k zahuštění polévek a omáček, nebo z nich připravit vydatnou kaši. Nedoporučuje se je zalévat vroucí vodou, obsažené živiny by ztratily svou kvalitu a pokrm by už nebyl tak vydatný.
Návod na přípravu: Vločky zalijeme horkou vodou, přiklopíme a necháme odstát cca 3 - 5 minut.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota: |
1289/304 |
kJ / kcal |
Bílkoviny: |
12,0 |
g |
Sacharidy: |
60,0 |
g |
- z toho cukry: |
3,6 |
g |
Tuky: |
1,8 |
g |
- z toho nasycené mastné |
- |
g |
- kyseliny: |
0,5 |
g |
Sůl: |
0,01 |
g |
|
|
|
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.