Rýžové vločky, instatní

 
  • 1 z 2
 

Instantní rýžové vločky vyrobené z bílé dlouhozrnné rýže jsou ideálním zahušťovadlem do omáček i polévek, příměsí do jogurtů, sladkých a slaných kaší a také do domácího pečiva. Jsou přirozeně bezlepkové.

Měrná cena od 7 Kč / 100 g
od 24 Kč
Značka ARAX
Kategorie Instantní cereální vločky
Záruka 1 rok
Zvolte variantu
Instantni vlocky ryzove 3D A01 Kód produktu 400083 Gramáž: 300 g Skladem 24 Kč
   
Rýžové vločky, instatní Kód produktu 800141 Gramáž: 3 kg Skladem 222 Kč
   
 

Instantní rýžové vločky vyrobené z bílé dlouhozrnné rýže jsou ideálním zahušťovadlem do omáček i polévek, příměsí do jogurtů, sladkých a slaných kaší a také do domácího pečiva. Jsou přirozeně bezlepkové, a proto se hodí pro lidi trpící celiakií a s nesnášenlivostí na lepek. 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):

Energetická hodnota:

1489/354

kJ / kcal

Bílkoviny:

7,0

g

Sacharidy:                    

74,0

g

-          z toho cukry:

0,5

g

Tuky:                      

2,5

g

-          z toho nasycené mastné kyseliny:

1

g

Sůl:

0,1

g

 

 

 

               

 

Podobné produkty

  • ARAX Kukuřičné vločky instantní 300g small 400098
    Kukuřičné vločky, instantní
    Skladem Značka: ARAX
    Kukuřiční vločky vznikají lisováním zrn kukuřice. Patří mezi přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné potraviny. Kukuřice...

    od 19 Kč
  • Instantni vlocky jahlove 3D A01 400089
    Jáhlové vločky, instantní
    Skladem Značka: ARAX
    Jáhlové vločky mají stejné množství živin jako samotné jáhly. Z minerálních látek obsahují např. hořčík, draslík, fosfor, křemík, měď, železo,...

    od 22 Kč
  • ARAX Ovesné vločky instantní 300g small 400055
    Ovesné vločky, instantní
    Skladem Značka: ARAX
    Oves a ovesné vločky snižují hladinu cholesterolu v krvi. Oves je vynikajícím zdrojem vitaminů skupina B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu,...

    od 17 Kč
Vyhledávání dle parametru přirozeně bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Seznam používých cookies: CookiesOK, externalFontsLoaded, informationBanner, pcart, NOCACHE, PHPSESSID, affiliateUniqueAccessId, displayDesktop, SRV_ID.