Špaldové vločky, instatní
Související produkty
Detailní popis produktu
Špaldové vločky jsou oblíbené díky své specifické oříškové chuti a lehké stravitelnosti. Pšenice špalda je znovuobjevený druh nešlechtěné pšenice, která je bohatá na zdraví prospěšné látky. Špalda je vynikajícím zdrojem hořčíku, vitaminů skupiny B, především niacinu (B3), riboflavinu (B2) a thiaminu (B1).
Instantní špaldové vločky vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Mohou se přidávat do jogurtu, použít je k zahuštění polévek a omáček nebo z nich připravit vydatnou kaši. Nedoporučuje se je zalévat vroucí vodou, obsažené živiny by ztratily svou kvalitu a pokrm by už nebyl tak vydatný.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu):
Energetická hodnota: |
1530/362 |
kJ / kcal |
Bílkoviny: |
14,0 |
g |
Sacharidy: |
68,0 |
g |
- z toho cukry: |
6,5 |
g |
Tuky: |
1,5 |
g |
- z toho nasycené mastné |
0,5 |
g |
Sůl: |
0,5 |
g |
|
|
|
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.